skip to Main Content

Het bouwen van jouw website is nog maar het begin. Alle moeite om het in te stellen gaat verloren als niemand het ziet of gebruik maakt van jouw diensten. Tegelijkertijd kan de wereld van websitepromotie intimiderend en verwarrend zijn, om nog maar te zwijgen van de prijs. Niet iedereen heeft het financiële budget om te zinken in betaalde advertentiecampagnes en sponsoring van evenementen.

Dit is het goede nieuws: Wij bieden de mogelijkheid van adverteren. Heb jij wat te verkopen dat de ruimte van iemand mooier kan maken of verleen je diensten op het gebied van woningbouw? Op deze pagina mag je jouw advertentie plaatsen.

Hoe moet je advertentie opgemaakt worden?

Een goede advertentie bevat een goed en duidelijk omschrijving van het product of dienst, de prijs en de contactgegevens. Het is ook raadzaam om duidelijke foto’s te plaatsen. Wees duidelijk en beknopt met advertentiekop. Op het internet zijn er voldoende instructies en tips gegeven over hoe je een goede advertentie moet schrijven. Lukt het toch niet, vereenvoudig dan jouw aanpak en maak de advertentiekop zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Zo elimineer je alle mogelijke verwarring over wat je aanbiedt. De advertentie stuur je eerst naar ons, die zullen wij beoordelen en contact met je opnemen, voordat het wordt geplaats om de website. Voor meer informatie over de voorwaardes kan je contact met ons opnemen. Wij zullen de voorwaardes in een persoonlijk bericht aan jou mededelen.

Waarom moet je bij ons adverteren?

Wij hebben voldoende lezers en bezoekers die jouw advertentie lezen, kunnen nieuwe leads voor jouw bedrijf worden. Wanneer je een advertentie plaatst op onze website, ben je aan het netwerken met nieuwe potentiële leads. De bezoekers die worden blootgesteld aan jouw advertentie, zijn mogelijk onder de indruk van jouw product of dienste en nemen contact met je op voor meer informatie over jouw services. Zelfs als ze je nu niet bereiken, hebben ze een positieve associatie gemaakt tussen jou en de services die je levert. Als je niet op zoek bent naar leads, kan je ook met gastbloggen relaties opbouwen en nieuwe contacten leggen in de branche waarin je werkt.

Stuur je advertenties voor ons op

Plaats jouw advertentie met afbeeldingen in het contactformulier. Wij zullen het eerste bekijken en als er onduidelijkheden zijn, maken wij zelf contact met je. Heb je andere vragen over hoe je een advertentie moet maken, dan mag je ons ook eerst contacten. Let wel dat wij alleen diensten en producten promoten die gelinkt zijn aan onze branche, namelijk, woning, interieur, decoratie. Advertenties over onderwerpen buiten de branche zullen wij niet accepteren.

Back To Top