skip to Main Content

Op deze pagina zul je verschillende links vinden van super goede websites, die je met gemak kunt openklikken.

Alle bouwers hebben hun standaardcollecties van ontwerpplannen voor hun woningbouwbedrijven. Maar waar ga je heen om nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie op te doen voor je volgende opdracht? Deze websites staan vol met innovatieve en mooie ideeën waar jouw klanten dol op zullen zijn. Maak alle links open en maak een goede keus voor jouw volgende opdracht.

  1. Builder house plans

Hier vind je de mooiste huisstijlen; collecties op basis van regio, grootte, bouwuitdagingen, slaapkamers en meer; of gebruik de geavanceerde zoekoptie om plannen te filteren op de functies die er het meest toe doen. Deze eenvoudig te gebruiken site laat gebruikers zelfs een plan aanpassen en biedt schattingen van bouwkosten op basis van postcode, funderingstype en andere overwegingen.

2. Martha Stewart

Martha Stewart en woondecoratie gaan hand in hand. Deze site is een super mix van make-overs, ontwerpen en decoraties. Van het eenvoudigste idee over de beste manier om een keuken te organiseren tot de blauwdruk van een grote slaapkamer, deze site is geschikt voor eenieder.

3. Houzz

Deze website heeft meer dan 1,5 miljoen afbeeldingen en dit is de site die je moet bezoeken als je op zoek bent naar ideeën en inspiratie. Met ontwerpen die elke kamer in huis beslaan en een functie waarmee je jouw favoriete foto’s kunt opslaan voor toekomstig gebruik, kan je jouw persoonlijke stijl snel verfijnen. Als je hier geen bad, bed of boekenkast kunt vinden waar je van houdt, bestaat die waarschijnlijk niet.

4. The House Plan Guide

Of je nu niet wilt betalen voor een huisplan of volledige controle wilt hebben over het uiteindelijke ontwerp, deze website heeft een gemakkelijk te volgen cursus die je leert hoe je jouw eigendom analyseert, de binnen- en buitenruimtes plant en meer. Het is zeker een meer praktisch proces, maar het uiteindelijke resultaat is de mogelijkheid om een volledige bouwtekening te maken.

5. Nora Schneider

Ze zeggen dat je met de juiste mix van objecten en plaatsingen mooi kan inrichten. En Nora Schneider bewijst dat punt zonder enige twijfel. Hoewel het een ontwerpbureau in de ware zin is, herbergt hun website een groot aantal betoverende afbeeldingen die ervoor kunnen zorgen dat je meteen een decorproject wilt starten.

6. Designboom

Met 20 jaar ervaring achter de rug moet je de website Designboom zeker bezoeken. Tussen het bladeren door coole architectuur- en meubelideeën, weet je nooit wat je ruimte zal inspireren – van eigenzinnige kunstinstallaties tot technologische innovaties. Zorg ervoor dat je hun webwinkel bezoekt voor items die je daadwerkelijk kunt pakken om je ruimte te verbeteren.

Back To Top