skip to Main Content

Lekker wonen willen wij allemaal hebben. Beeld je in, een vrije zondag en je bent in je veranda lekker aan het genieten van een kopje koffie en de zon. Het is belangrijk dat je je in jouw woning prettig voelt en veilig bent. Wij helpen je om dat gevoel thuis bij jou te creëren. Maar natuurlijk kunnen wij het niet alleen. Wij zouden het op prijs stellen als je ook jouw ideetjes met ons wilt delen. Je kan ons vertellen hoe gemakkelijk je een bepaalde omgeving van jou hebt ingericht en welke voordelen je ervaart. Zo kunnen wij ook andere mensen helpen.

Jouw tips en ideetjes worden gedeeld

Jouw idee is je bestseller. Het is jouw blockbuster. Het is je toegangspoort tot de wereld. Je bent er absoluut zeker van dat je eindelijk bent beland op het idee dat je brengt waar je heen wilt. En nu?

Je instinct kan zijn om het voor jezelf te houden. Om er een cocon omheen te bouwen, want wat als je dat idee deelt en iemand anders het aanneemt? Wat als je praat over hoe goedkoop jij jouw huis hebt kunnen bouwen of hoe je jouw woonkamer wilt inrichten of wat je grote idee ook is – en het wordt rechtstreeks van je gestolen?

Wij begrijpen jouw angst. Het is een mogelijkheid. Iemand kan jouw idee overnemen en ermee wegrennen. Maar om een paar redenen is het het risico waard. Ideeën zijn bedoeld om te delen. Wanneer je het bekend maakt met jouw naam, weten mensen dat jij de grondlegger bent van een bepaald model of stijl.

Jouw tips en ideetjes delen wij ook met ons klanten. Wij zullen het niet geheimhouden. Stuur jouw idee voor ons op met foto’s, zodat wij het op onze website kunnen plaatsen. Dit zullen wij doen met toestemming van jou. Onze lezers zullen zeker profiteren van jouw tips en ideetjes en wij zullen het ook aanbevelen aan onze klanten.

Help ons en doe mee

Wij zouden het fijn vinden als je jouw ideetje met ons deelt. Hopelijk heeft bovenstaande je een beetje gemotiveerd om het met ons te delen. Je mag natuurlijk jouw adviezen geven over ons werk. Wij staan echt open voor alles. Kritiek zien wij niet als een aanval, maar als een motivatie om het steeds weer beter te doen. Stuur de foto van jouw idee of jouw verhaal met jouw gegevens. Wij maken zelf contact met je. Als je eerst wilt weten over de voorwaarden, mag je ons ook contacten. Wees lief en deel jouw ideetjes met ons.

Back To Top