skip to Main Content

Het is een ieders droom om baas te zijn in zijn eigen huis. Wij helpen je deze droom waar maken. Zoals je op onze website kunt zien, bieden wij diverse diensten aan. Heb je interesse in onze diensten of wil je gewoon extra informatie, maak contact met ons. Ons team staat voor je klaar.

Je kan ons contacten voor:

Adviezen of vragen

Wil je weten welke instanties je moet doorlopen, voor je begint met bouwen of renoveren? Bel ons. Wij begeleiden je. Het maakt niet uit voor welk onderwerp je adviezen nodig hebt bel ons of stuur een berichtje.

Tips en ideetjes

Heb je leuke ideetjes hoe je goedkoop en snel een huis kan inrichten, deel het dan met ons. Doe het bericht met leuke foto’s in onderstaande contactformulier. Wij zullen het zeker delen met onze lezers.

Contact ons voor wat je wilt middels onderstaande contactformulier

    Het is te veel om op te noemen. Weet dat je ons voor alles kunt contacten. Je mag een klacht indien, adviezen vragen, offerte vragen of ideetjes en tips met ons delen. Door onderstaande contactformulier in te vullen kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Vul de juiste gegevens in, zodat wanneer wij terugbellen wij je snel kunnen bereiken en middels het contactformulier ben je zeker dat jou bericht in onze mailbox komt.

    Back To Top