skip to Main Content
Je Woning Smart Maken Door Elektrische Rolluiken

Je woning smart maken door elektrische rolluiken

Volgens verschillende onderzoeken zijn meer dan de helft van alle huizen in Nederland in 2040 smart (slim). De smart home producten zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. De verschillende winkels en online webshops schieten als padenstoelen uit de grond en het aanbod slimme producten wordt steeds groter. Iedereen kent wel iemand uit zijn of haar familie/ vriendenkring die wat smart producten in huis heeft gehaald. Een slimme stofzuiger, slimme lampen of een slimme deurbel. We komen er dan ook niet onderuit of alle huishoudens zijn binnen nu en 60 jaar helemaal smart.

Een smart rolluik

Een van de meest bekendste smart producten zijn de elektrische rolluiken. De tijd dat je naar buiten moest lopen en met een band je rolluik naar beneden of omhoog moest halen is voor veel mensen wel verledentijd. Niet zo gek ook als je bedenkt dat wij steeds meer van gemakt houden. Waarom tobben als het ook makkelijk kan? En daar spelen veel aanbieders op in. Blijf lekker zitten op de bank of buiten in de tuin, open een app en met een klik op de knop rolt je rolluik zo naar beneden. Sterker nog! Rolluiken zijn tegenwoordig zo slim dat ze op basis van tijd of het hoeveelheid zonlicht zelf naar beneden of omhoog gaan.

Voordelen van een smart rolluik

We hebben al een aantal voordelen benoemd van een smart rolluik. Gemak is wel het sleutelwoord als we het hebben over de voordelen van een smart elektrisch rolluik. Alles automatiseren brengt niet alleen gemakt met zich mee maar voor vele is het ook een hobby geworden. Al die elektronische gadgets zijn gewoon heel erg tof! Hieronder een aantal voordelen van een elektrisch rolluik:

Gemakkelijk te bedienen

Blijf rustig zitten en bedien met een slimme app op je smartphone of afstandsbediening al je elektrische rolluiken.

Geen omkijk meer naar

Maak ze helemaal smart door ze automatisch te laten opengaan of te laten sluiten. Dit kan bijvoorbeeld op basis van tijd of op basis van hoeveelheid zonlicht. Terwijl jij ‘s ochtends om half acht wakker wordt gaan je elektrische rolluiken automatisch omhoog.

Duurzaam

Vrijwel alle elektrische rolluiken zijn nu al voorzien van een energielabel-A. Ja oké, een rolluik die je met de hand moet bedienen heeft helemaal geen energielabel maar toch, energielabel-A is zeker voor deze tijd een hele prestatie!

Elektrische rolluik kopen

De voordelen zijn wat ons betreft wel duidelijk. Naast dat het super tof is om ze automatisch te laten sluiten of open te laten gaan wanneer je wakker wordt is het ook erg handig. Online zijn er voldoende aanbieders voor een elektrisch rolluik. Zoek online eens naar ‘elektrische rolluik’ of zoek een partij waarbij je meerdere rolluiken kan vergelijken. Op deze manier maak je altijd de beste keuze. Veel plezier met je elektrische rolluik!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top